söndag 27 mars 2011

Helgen med stort H

Denna helg har varit helt fantastisk!
Fredagen bjöd på hamburgare på Olearys med Bea och Viktoria och Säkert! som spelade på Konsert och kongress. Konserten var jättebra. Verkligen jättebra. Annika Norlin har en fantastisk förmåga att med sin röst brya sig in i mitt inre. Det kan inte annat än bli bra! Konsertens bästa var: Honung, dansa,fasten , Någongång måste du bli själv och köttet är svagt.

På lördagsmorgonen ringde väckarklockan okristligt tidigt (05.20) men det var ju för en kul grej. Vi var ett gäng SSU:are som åkte upp på partikongressen. Det var riktigt kul att få vara där och lyssna på Håkans linjetal, det känns riktigt bra med Håkan. Han kommer röra om i grytan and he won´t back down. Annars var kongressen lite som en klassåterträff, man spang runt och kramade gamla bekanta, uppdaterade varandra om senaste nytt för att sedan springa vidare in i nästa bekant. Men det var trevligt att träffa alla igen. Riktigt trevligt.

Senare på lördagskvällen bar det iväg till Anna för att fira Emilies födelsedag. Det blev en superkul kväll och vi hamnade på Klubb Bon Bon där killarna ifrån The Ark spelade knastriga Lp-skivor, det svängde som tusan!

Söndagen har ägnats åt en del plugg men också våffelbak och musikquiz hemma hos Sjölander/Egerhag.

Nu är det dags att sova.

Inga kommentarer: