tisdag 28 september 2010

Tack!

Personrösterna för Landstinget är nu färdigräknade och jag fick sammanlagt 414 röster. Jag vill rikta ett stort tack till er som har kryssat mig och ska göra allt i min makt för att ni ska bli nöjda med ert val. Jag ser verkligen fram mot en ny mandatperiod, jag är taggad!

måndag 27 september 2010

Måndag

Det är måndag. Igen. En vecka har gått och postvalsyndromet börjar sakteligen släppa och livet har börjat återgå till vardagen igen. Vardag innebär skola, plugg, fika, tvätt-tider, Spotifylyssnande, matlagning och så vidare.

Idag bestämde jag mig också för att ta tag lite i träningen så jag tog bussen ner till simhallen och simmade några längder, 40 stycken närmare bestämt. På badet får alla vara med och simma på motionsbanor, en väldigt fin tanke, men lite seg också. Jag som faktiskt har tränat simning i ganska många år kanske har ett något snabbare tempo än de flesta andra och det blir lite jobbigt att ligga och stressa någon vid fötterna och att ständigt vara den som simmar om alla. Vem tror jag att jag är liksom, i mina speedo simglasögon, men men tillslut kom jag på en ganska bra metod att ligga i mitten av de båda stråken, egen yta för mig liksom. Man får inte va dum :)


Bjuder på en bild för att jag rensade min gamla dator häromdagen

Jordgubbar och citronjos i Barcelona

måndag 20 september 2010

Måndagen den 20:e september. Jag vaknar upp och börjar på riktigt inse att 5,7 procent av Sveriges befolkning har valt att rösta in ett främlingsfientligt parti i Riksdagen. Jag vill somna om igen.

måndag 13 september 2010

Good Day

Det började lite motigt i regn uppe på Campus, men efter ett samtal med ett par vackra ögon kändes allting lättare. Kaffeutdelningen gick fint och vi fick många riktigt bra samtal kring det stundande valet. Det känns som att det blåser rödgröna vindar uppe på Campus och många kan tänka sig att rösta för välfärd och trygghet istället för fler skattesänkningar. Studenter är kloka människor som bryr sig om varandra, det tycker jag om.

Idag har jag också fått ta Jens Orback i hand och prata lite med honom, det är lite löjligt men jag tycker verkligen han är så himla bra! Jag blev allt lite knäsvag där ett tag. Han har ett fint leende den där Orback :)

Sist men inte minst upptäckte jag nyss (tack vare Angelica) att Säkert! s nya skiva finns på Spottan. Full pott alltså!

söndag 12 september 2010

Veckan som gått

Veckans utflykt: Motala

Veckans artist: Robyn

Veckans valboost: Campus Valla

Veckans brist: Sömn

Veckans bästa dag: Lördag

Veckans virrigaste: Historieinstitutionen

Veckans valarbetare: Johan Ottosson

Veckans irritationsmoment: Tvättstugan

Veckans irritationsmoment 2: Felköp av vetemjöl

Veckans uppmaning: Gå och rö(s)ta!

torsdag 2 september 2010