söndag 30 november 2008

Tjejkväll

Igår var det tjejkväll hemma hos Hillevi. Det var riktigt trevligt och mysigt med hemlagad pizza, vin och massa skratt som hör en tjejkväll till.
Här kommer lite bilder från kvällen:
Kvällens värdinna

Sofie levde ut sina lärardrömmar

I Rörelse

Jag och Sofie

lördag 29 november 2008

Congratulations Moa!

Ett stort grattis på 20-års dagen till världens bästa tjej!

onsdag 26 november 2008

Landstingsdag

Idag har jag ägnat hela dagen åt Landstingspolitik. Riktigt trevligt faktiskt. Det var Landstingsfullmäktige och vi i oppositionen vann två återremiteringar, sånt man får glädjas åt när man är i opposition :) Annars var det väldigt intressanta diskutioner kring papperslösas rätt till vård med mera.

Efter Fullmäktige var det Stependiemiddag med de som fått kulturstependium från Landstinget. En riktigt trevlig middag med trevligt sällskap. Jag önskar alla stependiater lycka till med sina konstnärliga yttringar.

Nu väntar jag long distance call from france..

Tjing!

söndag 23 november 2008

Strategier


Helgen har började med en myskväll hemma hos Anna och Emelie i Norrköping. Vi lagade mat och tittade på Idol. Vi crusade också runt lite med bilen till City Gross eftersom Anna har varit så duktig och kirrat körkort. Så nu är det bara jag kvar, men det lär nog tyvärr dröja en stund innan jag hinner med det.



På lördagen var det KOM-utbildningsdags. Denna helg har vi i princip bara jobbat med hur man kan ta fram en personvalskampanj för Europaparlamentsvalet som är den 7 juni 2009. Det var jättekul men lite stressigt, men man fick verkligen känna på hur det kommer att vara "på riktigt" om några månader. Det är riktigt kul att ta fram strategier men ganska svårt.




Strategiarbete på Whiteboard sitter aldig fel
Väl hemkommen har jag idag damsugit,damtorkat och städat på toaletten samtidigt som jag har Lyssnat på Anna Ternheim, lite höstmelankoliskt sådär.




Nu måste jag laga mat.




Au revoir


måndag 17 november 2008

10 tusen röda rosor

Jag gillar inte måndagar egentligen, men denna måndag har faktiskt varit riktigt bra!
Den började med att jag blev intervjuad av Becky från Frihet. Jag ska vara ssu profilen i Decembernummret. Hoppas det blir bra och att ni som har tillgång till tidningen läser det ;)

Efter det så var det dags för skola och en ny kommunikationsinriktning. Nu är det kroppets och rummets kommunikation som gäller, det verkar något mer konkret än det förra. Vi hade en föreläsning om kroppsspråk med Pontus Hellander som är skådespelare i Norrköping . Den var sjukt kul! Jag har inte skrattat så mycket på länge :)

Som sista anhalt denna dag var jag på gruppmöte med (S) Landstingsgrupp. Det var trevligt med intressanta disskutioner kring bland annat vårdvalet. Som avslutning på mötet valde de att kalla fram mig och ge mig en något försenad födelsedagspresent och en blombukett. Riktigt gulligt tycker jag.

Så jag fick inte 10 tusen röda rosor, men jag fick två :)

lördag 15 november 2008

Rödvin och socialism

Gårdagen började tidigt. Klockan 07.30 samlades min grupp för att förbereda redovisningen kring dataspel. Det blev nog faktiskt riktigt bra! Skönt att det spåret är över nu. På måndag ska vi börja med kroppens och rummets kommunikation, det låter mycket roligare. Efter skolan så storstädade jag hela lägenheten och gick och handlade, och skaffade mig ett med mera kort, så att jag får bonuspoäng när jag handlar på alla Coopbutiker, akademibokhandlen med mera. Fett med vuxenpoäng till mig :)

På kvällen var det dags för Spartacus fest rödvin och socialism, hemma hos Catrine. Det var riktigt trevligt och vi sjöng sånger som inte ska offentliggöras haha. Mycket med en dos av ironi kan dock tillläggas.

Idag har jag inte gjort nått i princip. Jag har tittat på tv, läst skvallertidningar, läst bok och cyklat till Shell och köpt en påse chips. Ganska skönt att ta det lugnt, men imorgon blir det ksmöte med Nea och Matilda samt lite pluggande, jag måste börja tänka ut vad jag ska ha för case och kanske börja läsa kurslitteraturen till det nya spåret.

Tjing

måndag 10 november 2008

Bra start

Om förra veckan var fylld av ångest och förvirrande känslor kring litteraturseminarium, case och allt annat har denna vecka börjat väldigt bra. Fick tillbaka hemtentan idag, och lyckades få VG på den. Sjukt skönt! Ska börja jobba på ett grupparbete kring dataspel(!) imorgon, men det känns också bra för en gångs skull, min grupp har nämligen koll på sånt. Det är en fördel eftersom min kunkap kring dataspel är väldigt bristfällig.

Synd bara att veckan börjar med pissväder och ont i halsen, annars finns det inte så mycket att klaga på. Snart kommer min granne Jakob förbi och vi ska laga middag ihop, paj med soltorkade tomater står på menyn :)

Adios