lördag 15 november 2008

Rödvin och socialism

Gårdagen började tidigt. Klockan 07.30 samlades min grupp för att förbereda redovisningen kring dataspel. Det blev nog faktiskt riktigt bra! Skönt att det spåret är över nu. På måndag ska vi börja med kroppens och rummets kommunikation, det låter mycket roligare. Efter skolan så storstädade jag hela lägenheten och gick och handlade, och skaffade mig ett med mera kort, så att jag får bonuspoäng när jag handlar på alla Coopbutiker, akademibokhandlen med mera. Fett med vuxenpoäng till mig :)

På kvällen var det dags för Spartacus fest rödvin och socialism, hemma hos Catrine. Det var riktigt trevligt och vi sjöng sånger som inte ska offentliggöras haha. Mycket med en dos av ironi kan dock tillläggas.

Idag har jag inte gjort nått i princip. Jag har tittat på tv, läst skvallertidningar, läst bok och cyklat till Shell och köpt en påse chips. Ganska skönt att ta det lugnt, men imorgon blir det ksmöte med Nea och Matilda samt lite pluggande, jag måste börja tänka ut vad jag ska ha för case och kanske börja läsa kurslitteraturen till det nya spåret.

Tjing

1 kommentar:

Anonym sa...

Ironi????....