lördag 23 augusti 2008

Mitt i

Just nu befinner jag mig mitt i Nolle-p.
Hittils har det varit en sjukt rolig vecka med massa spännande aktiviteter,men såhär till helgen känns det skönt att åka hem lite och kurera sig mot den onda halsen, få lite hemlagad mat och ladda batterierna inför nästa veckas aktiviteter.
Vi har redan börjat få skoluppgifter också så man kan inte ligga på latsidan precis, den första ska vara inlämnad på tisdag.
Har fått reda på att jag ska ha praktik i Finspång, det blir spännande :)

Adios

söndag 17 augusti 2008

Nervös

Lägenhetstitten gick bra idag och 1 oktober har jag en egen lägenhet :)
Nu är Timonskylten målad och väskan strax packad och jag måste medge att jag är ganska nervös inför morgondagens bravader, eftersom jag börjar på Universitetet imorgon.

Försöker lugna ner mig själv lite har kollat på OS idag igen som alla andra dagar när det är OS, och jag måste ändå skriva några ord om Michel Phelps detta underbarn. 23 år gammal är han redan historisk. Han ställde upp i 8 grenar och tog 8 guld. Det är fantastiskt! Det jag också gillar med Phelps är hans ödmjukhet och humor i sina intervjuer. Hoppas att motivationen finns kvar och att han fortsätter leverera simning i toppklass!

Nu ska jag försöka få lite sömn.

lördag 16 augusti 2008

Partaj och ekolunch

Igårkväll slog jag till på 20års Kalas för mina nära och kära.
Det blev en lyckad kväll, och jag hoppas att alla hade trevligt!
Jag vill passa på och tacka alla för att ni kom och för alla finfina presenter jag fick.
Det var allt ifrån Vin till mycket temuggar och Citroner.

Tack lite extra till Moa, Anna, Emelie och Milli som hade skrivit så fina saker, jag blir rörd :)


Och tack till Victor min fantastiska vän som höll ett litet mini tal!













Idag har jag ätit ekologisk lunch med Moa på Mimmis Visthus och pustat ut efter gårdagen. Imorgon blir en spännande dag, jag ska nämligen åka och kolla på en lägenhet som jag har blivit erbjuden, Hoppas den är fin!




Men innan dess är det KSmöte och efter visningen DSmöte så morgondagen är späckad.

torsdag 14 augusti 2008

Titta!




Titta vilka fina bilder min födelsedagspresent kan ta.















Födelsedagen i söndags var toppen, släkten var på plats och grattishälsningar från finfina vänner ramlade in. Det bästa med födelsedagen var att jag fick min efterlängtade kamera, en Nikon coolpix P80 som är fantastiskt bra. Fick även lite skivor, vinglas och två kokböcker. Den ena var Leila Lindholms bakkokbok med fantastiskt goda recept och fina färger.

Annars har veckan varit lugn. Milli bjöd mig på födelsedagsmiddag med iranskt saffranris och goda bär som jag inte kan stava till i måndags och igår träffade jag Ava som hade köpt jättefina glas till mig i födelsedagspresent.

Idag har jag ätit lunch och gjort ärenden på stan med Emelie och Anna. Var bland annat på systemet för första gången ;) Haha.


Tomatlandet på balkongen

söndag 10 augusti 2008

20 år


Hurra för mig idag!

På min 20-års dag.


tisdag 5 augusti 2008

Tre puckon i en bil

Denna dag började inte så bra med regn och rusk och taskigt humör.
Men på eftermiddagen begav jag, Emelie och Anna oss iväg på road tripp till Linköping och det piggade upp kan jag lova, eftersom jag aldrig någonsin har varit med om att köra så mycket felsom vi gjorde, först till Linköping, inne i Linköping, att hitta IKEA haha och att sedan hitta hem, mycket skratt blev det och envisa som jag och Anna är hade vi olika åsikter och höll självklart på vår rätt och Emelie som körde bilen gjorde på sitt sätt, snacka om tre puckon i en bil :)