torsdag 9 juni 2011

Jag sitter på en sten vid en sjö i en skog







Bilderna visar hur jag spenderade delar av helgen. Det var soligt, jag och Nico badade, vi spelade badminton och enlig P var jag Kung, känns najs. Vi grillade, förtärde diverse dryck och slutligen gick vi en nattlig promenad ner till bryggan.

Det var en sjukt trevlig helg, trots att vi fick gå mååånga kilometer in till Rimforsa och missade bussen hem. Men som tur var gick det ett tåg 1,5 timme senare. Söndagstrafik FTW. not. Jag som är ett asfaltsbarn blir alltid lika fashinerad av att komma ut på landet och känna lugnet. Jag uppskattar det verkligen, men det är alltid lika skönt att komma hem sen igen.

onsdag 1 juni 2011

Lite av varje

Long time, no blog. Jag skyller på datorhaveri, (som egentligen inte var ett haveri, bara laddern som gick sönder)plugg och annat som fyllt min tid.
Det har hänt ganska mycket sedan sist. Tänkte börja med att redogöra för den absolut största händelsen, nämligen den när fem glada Spartacister vann 2700 kr på NH.
Det var quiz på NH, temat var fashionabelt. Det var ingen i mitt lag som kände att detta var vårt ämne, men det visade sig ju mer frågor som kom att vi hade många rätt. Framåt halv elva när vinnaren skulle presenteras stod det klart att vårt lag hade lyckats vinna med 33/38 poäng. Det kändes sjukt STORT och vi vann 2700 i presentkort på NH. Stora delar av den summan försvann i baren under kvällen om man säger så och kvällen avslutades på Harrys, buggandes till Bra vibrationer. What a night, säger jag bara.

Jag har hunnit med att gå på bio också. Jag och Anna-Panna bjussade Emzan på födelsedagsmiddag och sedan såg vi Pirates of the carribean 4. Den var förvånansvärt bra, även om jag inte är speciellt förtjust i Penepole Cruz.

Skolan då? Jo tack, B-uppsatsen är godkänd och klar. Min sista tenta är den 9 juni sedan har jag sommarlov. Var på stan en sväng idag efter Hälso och sjukvårdsnämnden och köpte lite bra sommarlovssaker: ett par seglarskor, typiskt bra att ha (vi kan låtsas i alla fall, de var sjukt snygga) en klänning och en stegräknare. Stegräknaren ska jag använda i sommar som morot för att ge mig ut och gå/jogga en stund varje dag. Känner att jag måste ha ett projekt under sommaren eftersom jag inte jobbar så det får bli motion och lite körkort, helt enkelt.

Politiken som sista punkt då, Det går bara framåt och jag gillar verkligen landstingspolitiken mer och mer för varje dag. (Dock gillar jag inte den styrande minoriteten och deras förslag som idag gick igenom om att ta ut avgifter för uteblivet läkarbesök för barn och unga, Fy!). Jag har gått igång lite på kulturpolitiken och har lite ideer om hur den skulle kunna utformas på ett nytt sätt. Men vi får se hur det blir med det, men jag har i alla fall fått med mig några partikamrater på idén.

Nu ska jag äta pasta tricolore med basilika och tomatcreme fraise, klippt skinka och färska coctailtomater.

Tjing!