söndag 23 maj 2010

Vi som aldrig sa Hora

Har precis läst ut Ronnie Sandahls bok "Vi som aldrig sa Hora". Boken vann jag på en utflyttningsfest och den har legat i bokhyllan fram till igår kväll när jag bestämde mig för att börja läsa den, och tur var väl det. Det är en riktigt bra bok om tristess, vänskap, kärlek och sex om hur jävligt livet kan vara ibland. Jag blev berörd av boken trots sitt hårda klimat och även fast jag inte kan identifiera mig med någon av karaktärerna känner jag ändå något för dem alla. Boken är bitter. Bitter men riktigt bra!

lördag 22 maj 2010

Summercat

Tiden flyger förbi och ännu en vecka har gått. Veckan har mestadels handlat om VFU, planering och fika samt att jag ständigt försöker ignorera att jag håller på att bli sjuk.

Igår var jag dock ledig vilket var skönt och på kvällen var jag hemma hos Bea och Viktoria och åt grillat och Dajmtårta, vilket var mycket trevligt och gott. Efter det gick vi vidare till NH där Billie the vision and the dancers spelade. De var lika bra som vanligt även om de väntade till sist med att spela min favoritlåt, Nightmares, men den som väntar på något gott... Sedan stannade jag kvar med Linda och Mia en stund för att dansa till Mattias Hjelms musik i Dj-båset. Kvällen var alltså mycket lyckad.

Idag vaknade jag sent. Tror min kropp försöker sända ut signaler att jag behöver vila och idag ska jag verkligen försöka lyssna på de signalerna. Men det skumma är att jag samtidigt som jag känner halsont och lite förkylning vill ut och röra på mig i spåret, men det känns dumt att chansa.

Nu ska jag fortsätta med mitt O.C mataton

tjing!

lördag 15 maj 2010

Here comes the sun

Länge sedan jag uppdaterade bloggen nu. Tänkte här göra en liten lista på vad jag har gjort så ni mina trogna läsare kan hänga med i mitt otroligt spännande liv. Den följande tiden har jag alltså:
-Haft VFU i Finspång
-Undervisat om Romantiken
-Varit på Karateklubben XL
-Varit på PRO-kväll hos Linda
-Tittat på Twilight
-Varit på Kandidatfotografering inför valet
-Druckit öl
-Varit på Uncut vol. 3
-Besökt Rödgrön pub på Villevalla
-Varit på innebandylagfest och känt mig som en dagisfröken (förlåt Anna) som har med sig extra bestick, muggar och servetter till alla
-Planerat valupptakt med Ellen och Elias
-Lagat Risotto
-Tittat på O.C
-Bytt glödlampor

Idag ska jag
-Städa
-Fika med Bea och Viktoria
-Gå på Flashback

Tjing!

tisdag 4 maj 2010

1:a Maj pics

Lite sent som alltid men här kommer lite bilder från helgens 1:a maj firande, som i år utspelade sig både i Norrköping och Linköping. I Linköping gick det stora östgötatåget och utanför Konsert och Kongress uppträdde underbara Mikael Weihe och energiska Fred på jorden. Mirsad från SSU Norrköping och Jonatan Hermansson från SSU Linköping höll tal. Riktigt bra sådana!