tisdag 29 juni 2010

Mattmätaren

En sjuk grej hände nyss.
Mamma och pappa har köpt en ny matta på prov, men mamma är lite osäker på ifall hon behöver en större matta eller inte, och hittar man inte måttbandet får man ta dottern till hjälp. Mamma frågar" Kaisa, du som är 1,60 kan du lägga dig här på golvet över mattan så att jag får se hur det skulle se ut med den storleken på matta" Jag tänker hjälp, men helt plötaligt ligger jag raklång i hallen på mattan och agerar måttstock. Vad gör man inte för familjen?

Mycket ska man vara med om här i livet :)


Tjing

torsdag 24 juni 2010

Summertime

Sommarlovet har börjat underbart med varma kvällar, god mat och fina vänner hoppas det fortsätter i samma stil resten av sommaren.

Idag har jag varit och klippt mig. Det var ytterst välbehövligt, håret och lockarna var vildvuxna, men nu är det ganska mycket kortare, vilket passar utmärkt på sommaren. Mitt hår är så tjockt så om man inte har det kort på sommaren känns det som att man går runt i en rysk pälsmössa och det är ingen hit såhär på sommaren.

Imorgon är det midsommar och efter många turer fram och tillbaka blir det midsommar i Västervik, det ska bli mycket trevligt!

Nu ska jag och Leo-ponken laga mat vi har FF hela veckan.

Tjing

söndag 20 juni 2010

Bröllopsyra

Okej. Ni som följer min blogg vet att jag i tidigare inlägg har spytt galla över alla tv-satsningar innan bröllopet mellan Viktoria och Daniel. Jag tycker fortfarande att det har varit lite väl mycket inför program men nu när helgen väl närmade sig kunde jag inte hålla mig från att sitta klistrad framför TV:n halva fredagen och hela lördagen.

Vigselcermonin var så vacker, jag blev helt klart rörd och de såg så otroligt lyckliga ut. Kvällens höjdpunkt var ändå talen på middagen, Kungen började med ett fint tal till både sin dotter och till Silvia. Prins Daniels pappa höll också ett mycket fint och personligt tal till brudparet, men den som höll det absolut bästa talet var Prins Daniel själv vars kärleksförklaring till Viktoria fick mig att gråta floder. Det var så vackert och innerligt. Jag önskar dem all lycka i framtiden!

Jag är väl egentligen emot att man föds till en titel och allt det där ni vet, men just denna helg har ändå deras kärlek fått stå i centrum, vilket jag tycker är mycket fint!

torsdag 17 juni 2010

Teresa Carvalhos spargris

Här är ett mycket bra klipp på varför man ska rösta på Socialdemokraterna den 19 september

tisdag 15 juni 2010

Nytt

Jag har egentligen bara två saker att meddela idag:
1. Jag har fått SOMMARLOV
2. Jag har bokat biljett till Lars Winnerbäck den 8 juli


over and out