tisdag 27 april 2010

Rättelse och bilder

Börjar med en rättelse från förra inlägget. Skådespelaren heter Johan Ulveson och ingenting annat.


Nu kommer lite bilder från gårdagens fotoutflykt med Bee .

lördag 24 april 2010

Isola

Det händer inte så mycket just nu, eller rättare sagt händer det jättemycket, men jag har inte riktigt tid till något. Just nu är det långa dagar i skolan, vilket är väldigt ovanligt för att vara lärarprogrammet. Plus att det är sjukt mycket att läsa. Idag har jag till exempel ägnat hela denna vackra lördag åt att sitta inne och läsa om Svenskämnets historia och om Svenskämnet och svenskundervisningen. Helkul. Eller något.

I Torsdags hände i alla fall något spännande då jag och Micke fick följa med vår VFU till Stockholm och få en guidad tur på Dramaten, följt av att vi fick se pjäsen Pygmalion på Dramaten. Pjäsen finns även som musikal då under namnet My fair lady och handlar om en språkprofessor som ska lära en kvinna från "gatan" att prata korrekt och uppföra sig ordentligt. I huvudrollerna var Alexandra Rappaport och Johan Ulveaus, både spelade otroligt bra och pjäsen bjöd på många scener som lockade fram mycket skratt.

Nu ska jag laga lite middag och ikväll ska jag slita mig från pluggandet och gå på fäst!

söndag 18 april 2010

65

I helgen har jag och familjen åkt till Lindome för att fira min farbror som fyller 65 år och tar ut en välförtjänt pension. Det var en trevlig kväll med god mat, sång och mycket skratt, som vanligt. Idag åt vi lite god brunch med släkten och åkte sedan vidare en sväng till Kungsbacka Freeport där jag hittade lite smått och gott att införskaffa.

Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på en repris av Jakten på Julia, jag vet inte riktigt vad jag tycker om programmet, men det är en lagom underhållning en sånhär söndagskväll tycker jag. Jag tror jag ska göra en kopp te också. Köpte ett tranbärs-te i London, som är riktigt gott!


När man fyller år i Estland får man äta födelsedagskringla. Det är mumsigt!

torsdag 15 april 2010

Till Bea

På begäran: Här ligger Slam city skates :)

tisdag 13 april 2010

London pics

Syskonhäng i Notting Hill
Notting Hills mest kända bokaffär ;)

Afternoon tea


Carnaby Street


Neils Yard

Folkliv vid Covent Garden
London var underbart, som alltid!