onsdag 26 augusti 2009

Cause I´m a Fil.Facker yes I am

Nolle-P fortsätter. I måndags var det ärtor och punch-sittning och det var en riktigt trevlig tillställning med spex från LiTHe Blås och från Psyko. Titanicpjäsen som en nollegrupp visade upp var också sjukt kul måste jag säga! Gårdagen präglades av Munchen Hoben, jävlar vad folk det var. Det var en ganska trevlig tillställning med musik och trevliga människor. SMK spelade och de är ofta bra på scen.

Idag vaknade jag bak-trött (inte full eftersom jag var nykter fadder igår...) och gick till skolan för att grupparbeta lite. Jag och Angelica var på ett galet humör båda två så allt blev roligt. Sedan drog vi en repa på stadens torg och shoppade lite. Jag köpte en röd Kånken som jag är mycket nöjd med :)

Imorgon är det skola, gyckelfestival och sedan John Doe på HG :)

söndag 23 augusti 2009

Long time, no blog

Nej bloggen är inte död, den har bara gått i sensommardvala.
Den egentliga anledningen till att jag inte har skrivit på så länge är väl det gamla vanliga tidsproblemet. Det har gått i ett sedan jag skrev sist. Men vi ska ta det från början.
Göteborgsresan var hur kul som helst med utomhusteater, släkt och shopping. Efter Göteborg bar det av till SSU Kongressen i Uppsala. Det var en spännande kongress med mycket debatter kring viktiga frågor. Tyvärr förlorade vi en del viktiga men vi vann också en del. Delegationen betedde sig exemplariskt och alla var uppe i talarstolen och gjorde kloka och skarpa inlägg. Hela kongressen avslutades med en stor och öppen konsert med Timbuktu som var riktigt bra!

Efter kongressen var det dags att fylla 21 och Anna och Emsan var hemma på middag och efter det träffade vi Victor, Jimmy, Linnea, Jos och Ellen. Det var en trevlig stund i Strömsparken och en bra födelsedag över lag.

Sedan var det dags att flytta tillbaka till Lyan och förbereda inför skolstarten och Nolle-P.
Linda och jag tog en catch-up lunch och sedan var det fadderutbildning och utgång på HG. Påvägen till Ryd krockade jag med en cykel, det var en mindre rolig upplevelse men som tur var klarade jag mig med några skrubbsår. Trafikvett är någonting en del studenter saknar!

I måndags var det dags för Nolle-P start och likaså skolstart. Svenskinriktningen verkar kul, men det kommer bli en tuff höst med mycket uppgifter. Nolle-P är jättekul, men man är lite sliten såhär en vecka in, men det är bara att köra på! En vecka kvar bara.

Det var den senaste tiden i rapid. Nu ska jag fortsätta att träna på mitt muntliga framförande imorgon och se till att lämna tillbaka tallrikarna jag lånade av min nya granne igår.

Tjing