söndag 22 maj 2011

Doppelidopp

Dagarna flyger iväg och är till mestadels fyllda med massa plugg. Därav mindre skrivet i sajberspejs. B-uppsatsen är i alla fall inlämnad och imorgon ska den upp för opponering.

I helgen har jag varit på Bommersvik för distriktssamling. Det har varit en bra helg med många bra samtal. Under helgen avklarades också årets första dopp. Det var kallt men härligt! Vi var också några som utforskade Bommersviks motionsspår, även om vi bara gick 1,4:an så känns det ganska bra. Vi gick den ju faktiskt fler gånger. Men nästa gång får vi utöka.

Nu är det snart dags för sömn, tänkte bara avsluta med att dela med mig av Jonas Wendins fantastiska låt Känn ingen sorg för mig Anders Borg, den piggar upp vilken söndagskväll som helst.

tisdag 10 maj 2011

Tisdagshunk

En helt vanlig tisdag, jag ligger och slötittar på någon repris av Så ska det låta och upptäcker att min gamla barndomsfavorit Patrik Isaksson är med. Det är bara det att den blyga, timida söta artist som jag mindes honom nu hade bytts ut till en H.U.N.K. Vad hände där liksom? Och när han med sin fantastiska röst drar igång Baby we were born to run, ja då smälter jag faktiskt lite.

Tyvärr har inte googleverktyget några hunk-bilder på Mr Isaksson, så ni får hålla till godo med en gammal musikvideo istället. Då han fortfarande var timid och söt.

söndag 8 maj 2011

Bergs slussar

Igår åkte jag, Sara och Jakob på en cykelutflykt till Bergs slussar. Vädret var perfekt och att cykla sista backen upp var helt värt den mysiga utsikt man fick se efteråt. Jag kollade upp den cyklade sträckan på eniro och det visade sig att det från dörr till dörr är 12,6 km. En bra bit alltså. Men med tanke på att vägen ut till Berg var relativit platt var cykelturen ganska behaglig. Framme i Berg åt vi medhavd picnick, köpte glass, solade, tittade på slussöppningar och tog det allmänt lugnt. Det var en trevlig tur.

Här kommer lite bilder ifrån utflykten




fredag 6 maj 2011

Den vinner som är trägen


För att finna kraft till att skriva klart det sista på B-uppsatsutkastet lyssnar jag på en utav Lars Winnerbäcks absolut bästa låtar, Elden. Den är verkligen genialisk på så många nivåer. Lars Winnerbäck är så genialisk på så många nivåer. Förra sommarens konsert med käre Lasse gör sig påmind och jag längtar efter att se honom live igen.

Nog pratat om Lasse. Vad händer annars då? Ja, förutom B-uppsatsen, inte så jättemycket. Spartacus har börjat bygga på skeppet inför SOF nästa vecka, jag har målat naglarna mintgröna och ikväll ska jag till Bea och Viktoria på grill och mys. Det sas inte uttalat mys i inbjudan, men jag tänker allt mysa till det ändå.

Tjing!